Pressemeddelelser

Antal fundne: 76

Disruptionrådet – Partnerskab for Danmarks fremtid samles den 4. og 5. december i Skørping ved Rebild Bakker i Nordjylland for at drøfte, hvordan vi får alle klædt på til fremtidens arbejdsmarked.
Statsministeren og Sólrun Løkke Rasmussen er på officielt besøg i Indonesien den 27.-29. november og Singapore den 29.-30. november 2017.
Fredag den 3. november 2017 mødes statsministeren med Europarådets generalsekretær, Thorbjørn Jagland, hvor også udenrigsministeren deltager.
Regeringen har siden sommer forhandlet med arbejdsmarkedets parter om tiltag, der skal bidrage til, at danskerne i højere grad fortsætter med at uddanne sig gennem hele deres arbejdsliv.
Når juleaften nærmer sig sender statsministeren hvert år flere hundrede julekort til stats- og regeringschefer, samarbejdspartnere, organisationer og andre kontakter fra ind- og udland.
Tirsdag den 31. oktober 2017 er det 500 år siden, at Martin Luther slog sine 95 teser op på porten til slotskirken i den tyske by Wittenberg. Det blev startskuddet til reformationen - begivenheder og ideer der ændrede både kirke og samfund.
Onsdag den 11. oktober præsenterer statsminister Lars Løkke Rasmussen og forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen regeringens udspil til et nyt forsvarsforlig ”Et stærkt værn om Danmark.”
Onsdag den 11. oktober får statsminister Lars Løkke Rasmussen besøg af formanden for Det Europæiske Råd, Donald Tusk.
Disruptionrådet – Partnerskab for Danmarks fremtid indtager den 9. og 10. oktober Fyn.
Statsministeren mødes onsdag den 27. september med Slesvig-Holstens ministerpræsident, Daniel Günther, og senere samme dag med Estlands præsident, Kersti Kaljulaid, i Statsministeriet.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler:

”Jeg vil gerne ønske kansler Merkel tillykke med endnu en periode i spidsen for Tyskland.
Statsministeren er mandag den 25. september vært for et Marienborgtopmøde om, hvordan idræt kan bidrage til bedre sundhed, beskæftigelse og integration.
I dag lancerer statsminister Lars Løkke Rasmussen et nyt globalt initiativ med navnet P4G, der skal fremme konkrete løsninger på verdensmålene og klimaaftalen fra Paris.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen deltager 17.-20. september 2017 i åbningen af FN’s 72. Generalforsamling.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen tager torsdag den 14. september og fredag den 15. september på besøg i Særslev, Vejle, Kolding og Esbjerg.
Regeringen mødes den 11. og 12. september til regeringsseminar i Esbjerg.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen tager fredag den 8. september på besøg i Thisted og Hanstholm.
Statsministeren deltager i år i flagdagen for Danmarks udsendte i både Slagelse og København.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen tager torsdag den 31. august og fredag den 1. september på besøg i Kalundborg og Viborg.
Regeringen har besluttet, at Danmark fra januar skal udføre ”Air Policing” over Baltikum for at sikre suveræniteten over landenes luftrum. Der udsendes fire F-16-kampfly og 60 mand til opgaven. Samtidig udsendes der ved årsskiftet ca. 200 soldater til Estland som led i NATO’s fremskudte tilstedeværelse.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen er mandag den 21. august på besøg i Aarhus.
Alt tyder nu på, at angrebet i Finland i går var terror. Det er sygt at dræbe og lemlæste uskyldige som et religiøst manifest.
”Igen er Europa blevet angrebet af terror. Uskyldige er blevet dræbt og såret af usle terrorister med et primitivt verdenssyn.
Den 17. juni i år blev Grønland ramt af en voldsom naturkatastrofe. Et stort fjeldskred forårsagede en tsunami, der har kostet menneskeliv og som fjernede boliger, erhvervsgrundlag og tilhørssted for de fleste borgere i de to bygder Nuugaatsiaq og Illorsuit.
Regeringen markerer Copenhagen Pride Week med to arrangementer i næste uge.
Fiskeriområdet er i dag ved kongelig resolution blevet overført til Karen Ellemann, der fremover vil være minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde.
Statsministeren overværer søndag EM-finalen Holland-Danmark i Enschede. Det sker i selskab med den hollandske premierminister Mark Rutte.
Statsministeren mødes mandag den 7. august kl. 15.00 med Schweiz’ præsident Doris Leuthard i Statsministeriet.
I morgen onsdag den 19. juli besøger statsminister Lars Løkke Rasmussen sammen med den franske præsident Emmanuel Macron årets Tour de France for at overvære 17. etape fra La Mure til Serre Chevalier.
Statsministeren mødes mandag den 10. juli med Japans premierminister Shinzo Abe i Statsministeriet.
Regeringen har den 29. juni 2017 udnævnt konstitueret rigsombudsmand på Færøerne Lene Moyell Johansen til ny rigsombudsmand på Færøerne fra den 1. august 2017.
Grevinde Alexandra har i dag meddelt, at hun, når Hans Højhed Prins Felix bliver myndig den 22. juli 2020, frasiger sig den ydelse fra staten, som ved lov er tillagt hende, og at det skal gælde, så længe hun fortsat er erhvervsaktiv.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen har inviteret arbejdsmarkedets parter til trepartsforhandlinger om fremtidens voksen-, efter- og videreuddannelsessystem (VEU) torsdag den 22. juni kl. 9.00 i Statsministeriet.
På grund af naturkatastrofen i Grønland flages der i dag den 21. juni 2017 på halv stang fra samtlige statsbygninger og statsskibe. Det er Grønlands nationaldag, og flagningen sker derfor med det grønlandske flag Erfalasorput.
Statsministeren har igen i dag været i kontakt med formand for Naalakkersuisut Kim Kielsen for at få en status på situationen i området ved Uummannaq.
Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik har i dag bekræftet, at han ønsker at genopstille som medlem af Den Internationale Olympiske Komité (IOC), når hans mandat udløber til efteråret.
Mandag den 19. og tirsdag den 20. juni træder Disruptionrådet – Partnerskab for Danmarks fremtid sammen for anden gang.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen inviterer igen i år danskerne til Sankt Hans i Marienborg Have.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen og skatteminister Karsten Lauritzen præsenterer regeringens plan for et nyt skattevæsen.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen, lagmand Aksel V. Johannesen og formand for Naalakkersuisut Kim Kielsen afholder rigsmøde den 14. juni på Christiansø.
Statsministeren mødes fredag den 9. juni med Polens premierminister Beata Szydlo, som er på officielt besøg i Danmark. Mødet finder sted i Statsministeriet.
"Midt i sorgen efter det afskyelige angreb i Manchester er Storbritannien atter blevet ramt af mørket. Endnu et fejt forsøg på at knægte os har udspillet sig for vores øjne.
Statsministeren mødes med den nyvalgte franske præsident, ‎Emmanuel Macron, i Paris den 7. juni. Mødet finder sted i det franske præsidentpalads, Élyséepalæet, kl 12.00.
Marienborgs have er åben for offentligheden søndag den 28. maj kl. 12-16.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler:
Statsministeren mødes tirsdag den 23. maj med Letlands præsident Raimonds Véjonis, som er på officielt besøg i Danmark. Mødet finder sted i Statsministeriet.
Mandag den 15. og tirsdag den 16. maj træder Disruptionrådet – Partnerskab for Danmarks fremtid sammen for første gang.
Ellen Trane Nørby har meddelt, at hun efter endt barsel ønsker igen at vende tilbage som sundhedsminister i Sundheds- og Ældreministeriet.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen, undervisningsminister Merete Riisager og børne- og socialminister Mai Mercado præsenterer ”Tro på dig selv – det gør vi” – regeringens reform af de forberedende tilbud til unge.
Tirsdag den 9. maj får statsminister Lars Løkke Rasmussen besøg af den amerikanske forsvarsminister Jim Mattis.
Sverige indførte i november 2015 grænsekontrol og i januar 2016 transportøransvar (krav om ID-kontrol) for passagertransport over Øresund som følge af tilstrømningen af flygtninge og migranter.
Regeringen har i dag nedsat Disruptionrådet – Partnerskab for Danmarks fremtid.
Partnerskabet er bredt sammensat af arbejdsmarkedets parter, erhvervsledere, iværksættere, akademiske kapaciteter og repræsentanter fra det øvrige samfundsliv.
I morgen den 29. april indgås en dansk særaftale om tilknytning til Europol.
Fredag den 28. april har statsministeren inviteret 60 repræsentanter fra fagbevægelsen, erhvervsorganisationer, brugerorganisationer, ministre og ansatte fra kommuner og regioner, erhvervsledere
Statsminister Lars Løkke Rasmussen tager den 2.-4. maj på officielt besøg i Kina, hvilket er det første officielle besøg siden 2008.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen og undervisningsminister Merete Riisager præsenterer regeringens nye skolepulje, der skal løfte fagligt svage elever i folkeskolen.
Fredag den 21. april rejser statsminister Lars Løkke Rasmussen til Haag, hvor han mødes med Nederlandenes ministerpræsident Mark Rutte og Irlands premierminister Enda Kenny.
Statsministeren mødes tirsdag den 18. april med Østrigs kansler Christian Kern. Mødet finder sted i Statsministeriet og efterfølges af et pressemøde i Spejlsalen.
”Det gør ondt helt ind i hjertet, at vores svenske broderfolk er blevet udsat for så afskyeligt et angreb. Et fejt forsøg på at kue os og vores fredelige måde at leve på i Skandinavien.
Statsministeren mødes onsdag den 5. april med Ukraines præsident Petro Poroshenko, som er på officielt besøg i Danmark. Mødet finder sted i Statsministeriet og efterfølges af et pressemøde kl. 17.00 i Spejlsalen.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen aflægger den 2.-4. april 2017 officielt besøg i Mexico, hvilket er det første danske statsministerbesøg siden 2003.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler i forbindelse med Storbritanniens officielle meddelelse om at forlade EU:
Som led i kortlægningen af danske interesser inden forhandlingerne om Storbritanniens udtræden af EU går i gang, afholder statsministeren et Marienborgmøde om Brexit. Mere end 20 repræsentanter for dansk erhvervsliv og interesseorganisationer, som har interesser i Brexit, deltager i mødet.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen mødes torsdag den 30. marts med USA’s præsident Donald Trump i Det Hvide Hus i Washington D.C.
Fredag den 17. marts mødes statsminister Lars Løkke Rasmussen med NATO’s generalsekretær Jens Stoltenberg i Statsministeriet.
Det er med stor sorg, at jeg har modtaget meddelelsen om, at Hans Højhed Prins Richard er afgået ved døden mandag den 13. marts.
Statsministeriet bekræfter, at der i forlængelse af statsministerens besøg i Ankara 10. december 2016 har været dialog med tyrkerne om et muligt arbejdsbesøg af den tyrkiske premierminister Binali Yilderim i Danmark.
Onsdag den 8. marts overværer statsministeren og forsvarsministeren en stor militær øvelse i Oksbøl.
Statsministeren tager i perioden 31. marts til 4. april på en rundrejse til De Amerikanske Jomfruøer og Mexico.
Onsdag den 15. februar rejser statsminister Lars Løkke Rasmussen til Strasbourg. Her afholder han en række møder med medlemmer af Europa-Kommissionen og Europa-Parlamentet for at sikre opbakning til en dansk særaftale om Europol.
Sundhedsminister Ellen Trane Nørby afvikler barsel fra og med den 20. februar 2017 og indtil videre.
Regeringen afholder regeringsseminar den 27.-28. januar 2017 på Tøystrup Gods ved Ryslinge.
Torsdag den 26. januar besøger statsministeren HDMS Peter Willemoes med besætning, inden fregatten sejler mod Middelhavet
Statsministeren besøger Vollsmose og Teknologiskolen i Odense
Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Formand for Naalakkersuisut Kim Kielsen har den 12. januar 2017 holdt møde i Statsministeriet.
Det er med sorg, jeg har modtaget meddelelsen om, at den tidligere EU-kommissær, udenrigs- og finansminister og formand for Venstre Henning Christophersen er død.

Accept af cookies

Denne side benytter cookies for at indsamle statistik og forbedre brugerens oplevelse.

Læs mere om cookies på nedenstående link:

Cookie politik